Et par timer med Claus Hylstofte Blomsterberg kan styrke din forretningsmæssige og personlige udvikling

Et par timer med Claus Hylstofte Blomsterberg kan styrke din forretningsmæssige og personlige udvikling.

Hermed har Blomsterberg Management fornøjelsen af at tilbyde 2 foredrag, hvor CEO Claus Hylstofte Blomsterberg giver sine bud på, hvad vi skal være opmærksomme på for at lykkes, og hvor du skal sætte ind for at forbedre dine kompetencer, på en ærlig men kærlig måde. Foredrag, hvor der med et glimt i øjet bliver brugt teori og situationer fra det virkelige liv, til at belyse vores muligheder og hvorledes, hvis vi ønsker det, via en ændret adfærd kan gøre vores liv endnu sjovere og udbytterigt.


1. Forretningsadfærd

Hvorfor er der nogle, der lykkes og andre der ikke gør?

En indsigt i de parametre og muligheder der er, for at få større succes, når du sælger, køber og forhandler.

En gennemgang, hvor en kombination af teori og eksempler fra det virkelige liv giver tid til eftertanke og ideer til, hvordan man selv kan udvikle sine kompetencer. Foredraget bliver efter samtale tilpasset målgruppen og de muligheder og udfordringer der ønskes fokus på. Foredragets indhold inspirerer til at udvikle dine kompetencer i dit forretningsliv såvel som i det private.

Længde på foredrag: ca. 2 timer, men tilpasses efter behov.

Målgruppe: Nationale såvel som internationale virksomheder, som ønsker at optimere deres udbytte af kontakter internt såvel som eksternt og som vil inspireres til refleksion. Netværksgrupper (faglige såvel som private) der ønsker at blive inspirerede til at udvikle sig selv som mennesker og få et større udbytte af den samlede indsats.


2. Opstart i et nyt land – sted

Hvordan sikrer vi den bedste oplevelse og et optimalt udbytte.

Hvilke udfordringer venter, når man vælger at tage til et nyt sted, enten for at besøge, bosætte sig, starter virksomhed op eller bliver udstationeret. Et indblik i alle de udfordringer du møder i en fremmed kultur uanset om det er Kina, Sydafrika, Spanien eller Nordjylland. Foredragsholderen har lavet forretning og rejst i 89 lande og var i fire år for Chr. Hansen A/S udstationeret i Malaysia som Asian General Manager og Global Marketing Director og tager dig med ”glimt i øjet” gennem de kulturelle, logistiske og adfærdsmæssige udfordringer med udgangspunkt i teori og cases fra sit eget liv. Foredraget tilpasses målgruppen, så fokus er på tilhørernes behov.

Længde på foredrag: ca. 2 timer, men tilpasset efter behov.

Målgruppe: Alle som ønsker at få et bedre udbytte af mødet med nye kulturer og en større forståelse af de værktøjer, der gør det muligt.


Hvem er han?

Claus Hylstofte Blomsterberg ejer Blomsterbeg Management og har udviklet koncepterne Total Value og Total Value Leadership, som bygger på fokus, implementering og forankring af salgs-, indkøbs-, lederskabs-, forhandlings- og forretnigsadfærd med fokus på en bedre bundlinje/udbytte for virksomheden såvel som det enkelte individ. Har undervist på internationale Executive MBA-programmer ved bl.a. den Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm/SIMI. Desuden rådgiver han internationale virksomheder i konkrete forhandlingsopgaver samt ledelsesmæssige udfordringer. Er mentor i Ledernes mentor ordning samt hos Protocol.

Har udført opgaver for og rådgivet Danfoss, Cowi, Coloplast, Grønlands Selvstyre, Forsvaret, TDC, Danske Bank, FIH, Schlumberger, Air Liquide, Carlsberg, Telia, Royal Greenland, Vestas, FL Smith, ALK, DMS, GEA, Grundfos, Nykredit m.v.

De seneste 25 år har han beskæftiget sig med international ledelse, salg og forhandling i Europa, USA, Afrika, Mellem- og Fjernøsten . Har bl.a. for Chr. Hansen A/S opbygget Asien regionen som General Manager, med bopæl i Malaysia og været Global Marketing Director. Erfaring fra 89 lande giver et bredt erfaringsgrundlag til at forstå og formidle kulturelle, ledelses-, adfærds- og forretningsmæssige udfordringer. Den teoretiske baggrund er bla. erhvervet via CBS, Internationale Executive uddannelser fra bla. Insead samt en Master i Negotiation.

Yderligere information:
Pris og bookning af foredrag via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Spørgsmål eller ønske om et møde med Claus Hylstofte Blomsterberg, kan ske via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller direkte telefon +45 30 91 61 85

CV

With more than 30 years of international experience in management, sales and purchasing, Claus Hylstofte Blomsterberg is one of the leading experts in value-based business and developing of new markets.Her kan du læse nogle af de artikler som Blomsterberg Management har medvirket i. Read more in the cv.

Read more

IN THE MEDIA

Read the articles Blomsterberg Management has appeared in.

Read more

NEWS

Arbejdsmarkedets parters forhandling:
Læs artiklen her (PDF) >>>

Foredrag som kan forandre dig:
Læs mere her (PDF) >>>