Et par timer med Claus Hylstofte Blomsterberg kan styrke din forretningsmæssige og personlige udvikling

Rådgivning/Coaching

Rådgivning indenfor opstart af aktiviteter i Europa, Afrika, Mellemøsten samt Fjernøsten.

Rådgivning/Coaching på individuelt niveau indenfor områderne:   

  • Forhandling – Hvilke metoder findes der og hvilket strategi skal du vælge. Med udgangspunkt i TOTAL VALUE® arbejdes der med de områder hvor der er udfordringer i dag og hvorledes netop du kan optimere din indsats. Der tages udgangspunkt i reelle forhandlinger fra din dagligdag og disse optimeres og gennemgås, for at sikre en læring der kan implementeres og forankres i fremtiden.

  • International forhandling – som forhandling, men med de internationale udfordringer der kan være og hvorledes kan du gøre det sjovere og nemmere for dig selv, med et større udbytte som resultat. Med udgangspunkt i den erfaring og de resultater Blomsterberg Management har fra 89 lande, bliver der sat fokus på netop dine muligheder.

  • Opstart af virksomhed internationalt – hvilke overvejelser skal der være og hvordan gribes en opstart an. Med erfaring fra opstart af virksomheder i Europa – Afrika samt Asien fokuseres på mulighederne og de fælder der kan være. Hvilke kontakter og hvorledes kan man bedst muligt sikre sig mod ikke at begå de fejl andre har lavet. Struktur og forberedelse gennemgås og der arbejdes med erfaring fra de områder der er relevante.

  • At flytte til et nyt land. Hvad skal man som firma og person være opmærksom på før man flytter, men man er udstationeret og når man evt. vil tilbage til sit hjemland. Det er ikke kun en selv der flytter, men også familien. Netværk forsvinder og nye opstå og vigtigheden af disse gennemgås og hvorledes man hurtigt kan styrke sig i det nye område.

  • Job skifte – Få en analyse af din situation og får lavet dig selv om til et produkt der er attraktivt for din kommende arbejdsskiver. Få fokus på dine værdier og de værdier du har for din kommende virksomhed.  Vi samtale og træning bliver du klar til at sælge dig selv og synliggøre dine kompetencer og den værdi de har i fremtiden i stedet for en historisk gennemgang af din fortid.

  • Salg – hvorledes kan du opfylde modpartens behov i stedet for at sælge egenskaber fra din virksomhed. Hvad er det vigtigste motiv for at handle med dig og din virksomhed og hvorledes finde du frem til det hos din modpart og bruger det til at skabe tillid, troværdighed, langsigtede relationer og ikke mindst får øget både top og bundlinje. Der er fokus på købers villighed til at betale og gøre den større.

  • Indkøb – lad være med at læne dig tilbage og afventer sælger, men forbered dig på de muligheder der er for at få skabt ekstra værdi. Hvad har du som kan have sælgers interesse udover de penge du er villig til at betale for hans produkt og hvorledes kan du bringe disse i spil til at få et større udbytte og en bedre bundlinje. Du kan få mere end din kreativitet kan forestille sig og lær hvorledes du kan forberede og gennemfører dette.


Et uforpligtende møde eller samtale kan bookes via kontakt detaljer, for at få muligheden for at afdække netop Deres behov.
Kontakt via telefon +45 30 91 61 85 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CV

With more than 30 years of international experience in management, sales and purchasing, Claus Hylstofte Blomsterberg is one of the leading experts in value-based business and developing of new markets.Her kan du læse nogle af de artikler som Blomsterberg Management har medvirket i. Read more in the cv.

Read more

IN THE MEDIA

Read the articles Blomsterberg Management has appeared in.

Read more

NEWS

Arbejdsmarkedets parters forhandling:
Læs artiklen her (PDF) >>>

Foredrag som kan forandre dig:
Læs mere her (PDF) >>>